Beoordelingen

 

Wij proberen ons continu te verbeteren, en dat kan niet zonder jouw mening! Heb je ervaring met de diensten van Valdi Internet Marketing? Dan zijn wij benieuwd wat jij van ons vindt.

Topper
Mar 07, 2015 by Frits Baartman

Een site moet je onderhouden, fine-tunen, verbeteren, opnieuw tegen het licht houden, kortom; het is een continue proces. Mooi om te zien hoe onze site steeds mooier en functioneler wordt. Samen met Notice This ziet het er goed uit voor de toekomst!!!
Thanks Kim


MarketingMed
Nov 23, 2014 by Chelsea Bosters

Kim is een enthousiaste Online marketeer met een aanstekelijke werklust en gedrevenheid.


Notice This
Oct 12, 2014 by Len van Essen

Vanuit ons internetbureau werken wij graag samen met Valdi Internetmarketing. Niet alleen is Kim uitermate betrokken bij haar projecten, ze bezit ook de juiste skills om van ieder project een succes te maken. We zullen haar ook zeker in de toekomst weer aanbevelen.


Promovorm
Sep 08, 2014 by Marc Pasman

Als je vragen hebt kun je altijd bij Kim terecht, ze heeft overal een oplossing voor. Altijd vrolijk en enthousiast en werkt keihard aan het project om tot een mooi resultaat te komen.


Auto huren op CuraƧao
Aug 23, 2014 by Marc Riggeling

Kim levert super goed werk. Krijg veel reactie op de site door de internet-marketing. Kim bijt zich vast in de site en maakt er een topper van. Ga zo door.


Exclusieve Pennen
Jun 13, 2014 by Thijs Soer

Erg tevreden over de eerste maand bij Valdi Internet Marketing, het is erg prettig om met Kim samen te werken. De eerste resultaten waren snel zichtbaar.


Sander Vunderink Projects
Mar 03, 2014 by Sander Vunderink

Kim levert TOP werk af, denkt met je mee en komt met eigen initiatieven, leeft zich in in de materie van de klant en weet deze zichzelf eigen te maken. Een aanrader!


Valdi Internet Marketing , NL 5.0 5.0 7 7 Een site moet je onderhouden, fine-tunen, verbeteren, opnieuw tegen het licht houden, kortom; het is een continue proces. Mooi om te zien hoe onze site steeds mooier en functionele

Klik hier om een beoordeling te plaatsen


Submit your review
* Required Field

Ben je klaar voor meer bezoekers? Nu gratis offerte aanvragen