Diensten

 

97% van de bijna 17 miljoen Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Met 50 miljoen Nederlandse zoekopdrachten per dag zijn er altijd mensen die op zoek zijn naar jouw dienst of product. Stel dat jouw website bovenaan staat wanneer er op je product of dienst wordt gezocht? En stel dat de website helemaal aansluit op hun wensen?

Zij laten vervolgens uit zichzelf contactgegevens achter waardoor jij contact met ze kunt opnemen.

Omdat Google zo groot en efficiënt is, is ook de concurrentie enorm. Je moet er uitspringen om op te vallen en het allerbelangrijkste: zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komen te staan. En daar kan ik je bij helpen!

Hoger in de zoekresultaten

Hoger in de zoekresultaten

Uw website of webshop hoger aan de linkerkant van Google. 97% van de Nederlanders gebruikt Google, en 70% daarvan klikt aan de linkerkant van de zoekresultaten. Wat als u daar bovenaan staat?

Adverteren in Google

Adverteren in Google

Met advertenties in Google zorgt u op korte termijn voor meer bezoekers op uw website of webshop. Bent u klaar voor meer bezoekers?

Meer links naar je website

Meer links naar je website

Met linkbuilding geeft u uw website of webshop een extra boost in de zoekresultaten van Google. Een eenmalig pakket of maandelijkse links, alles is mogelijk.

Banners op andere websites

Banners op andere websites

Verleid uw eerdere bezoekers met beeldadvertenties (banners) op andere websites om terug te keren naar uw product of dienst. Deze bezoekers hebben al eens interesse getoond. Waarom niet nogmaals benaderen?


Ben je klaar voor meer bezoekers? Nu gratis offerte aanvragen