Hoog komen in Google

 

Hoog komen in Google

Heb je een website of webshop en wil je graag hoog komen in Google? Dan heb je groot gelijk! Want wanneer 97% van de 17 miljoen Nederlandse internetters Google als zoekmachine gebruikt (met dagelijks 50 miljoen zoekopdrachten!) zijn er altijd mensen op zoek naar jouw dienst of product. En als jouw website of webshop bovenaan staat… vul het zelf maar in :)

Voordelen van hoog komen in Google

  • Meer dan de helft van de zoekers klikt op het eerste zoekresultaat
  • Je krijgt meer bezoekers en hebt meer kans op nieuwe klanten
  • Hoger in Google staan vergroot het vertrouwen in je organisatie
  • Meer gratis bezoekers door zoekmachine optimalisatie
  • Op korte termijn bezoekers door zoekmachine adverteren

bezoekersgroei

Waarom Valdi Internet Marketing bij hoog komen in Google ?

Met inmiddels jarenlange ervaring heb ik meerdere websites en webshops kunnen helpen aan meer klanten door middel van hoog geplaatste websites en webshops in de zoekresultaten. Het klinkt als een open deur – en dat is het misschien ook – maar betaalbare en kwalitatieve internet marketing vind ik het belangrijkst. Geen diensten die je niets opleveren, geen werkzaamheden waar je niets aan hebt, internet marketing waardoor jouw nieuwe klanten contact met je opnemen. En het maakt niet uit waar je in Nederland bent gevestigd.

Bekijk behaalde topposities

Werkwijze bij hoog komen in Google

Een internet marketing campagne kan uit verschillende diensten bestaan. Afhankelijk van je wensen en resultaten kijk ik welke diensten het beste kunnen worden ingezet. Een internet marketing campagne bestaat uit twee fasen. In de eerste fase wordt de website onder de loep genomen en waar nodig verbeterd, bijvoorbeeld ten behoeve van de gebruiksvriendelijkheid of overtuigende factoren. De tweede fase bestaat uit het onderhoud waarin de campagne structureel wordt geëvalueerd en verbeterd. Welke werkzaamheden worden verricht is afhankelijk van de diensten die worden ingezet. Elke maand krijg je een overzicht van de statistieken, de posities en de verrichte werkzaamheden. “Een campagne optimaliseren voor één zoekwoord wordt niet gedaan, ik richt me op een heel onderwerp. Want dat is immers waar je naar op zoek bent: een website die wordt gevonden door de doelgroep. Niet alleen op één zoekwoord.”

Tarieven

Elke website of webshop heeft een unieke inhoud en unieke bezoekers. Daarom vereist dat ook een uniek aanbod voor een marketing campagne. Ik heb een formulier gemaakt waarin je je wensen kunt delen. Binnen twee werkdagen (dan heb ik even de tijd om alles door te nemen) ontvang je een offerte die aansluit bij jouw wensen en jouw budget. Op die manier betaal je nooit voor diensten die je niet wilt of nodig hebt. Het scherpe tarief doet er nog een extra schepje bovenop: een internet marketing bureau die voor een scherper tarief werkt vindt je niet. Laat je snel verrassen!

Ben je klaar voor meer bezoekers?

Ben je klaar om zoveel mogelijk van je website of webshop te profiteren? Vraag dan een gratis offerte aan voor de mogelijkheden van Hoog komen in Google .

Ben je klaar voor meer bezoekers? Nu gratis offerte aanvragen