Teksten laten schrijven

 

Het schrijven van teksten voor een website of marketingcampagne is voor sommige mensen een grote drempel. Hoe schrijf je een tekst? Wat moet je opschrijven en hoe overtuig je de bezoeker dat ze contact met je moeten opnemen? Al deze vragen zijn een goede reden om het uit te besteden. Waarom zou je je hoofd er zelf over breken als er mensen zijn die dit snel en goed voor je kunnen regelen?

Voordelen van een goede tekst

Een goede tekst is belangrijk voor de vindbaarheid van de website. Maar wat belangrijker is: sluit de tekst aan op de behoefte van de bezoeker? Natuurlijk is het belangrijk om in de tekst rekening te houden met een zoekwoord, maar wanneer de bezoeker op uw website is gekomen is het belangrijk dat hij of zij de informatie vindt waar hij of zij naar op zoek is. Want daar zit de kracht. De combinatie van technische SEO factoren en een inhoudelijk krachtig verhaal zijn de essentiële voorwaarden voor een goede SEO tekst. Het is belangrijk dat er bezoekers op je website komen, maar het is minstens zo belangrijk dat deze bezoeker jouw nieuwe klant wordt.

De werkwijze bij het schrijven van teksten

Bij ons ben je aan het goede adres wanneer je (SEO) teksten wilt laten schrijven. Wij schrijven gericht op de bezoeker, maar met zoekmachine optimalisatie in ons achterhoofd. De teksten zijn uniek en dus nergens op internet te vinden. Doorgaans leveren wij de teksten binnen 2 (!) dagen, maar ook met spoed is mogelijk. Het werkt als volgt:

  • Je vult je wensen in
  • Je krijgt een voorstel op maat en kiest of je akkoord gaat
  • Je stuurt eventueel aanvullende informatie
  • We spreken een datum af
  • Je ontvangt de tekst voor of op de afgesproken datum

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden? Vul je gegevens in en je ontvangt vandaag nog een reactie, uiteraard kosteloos en vrijblijvend.

Nu gratis offerte aanvragen kosteloos-en-vrijblijvend
Ben je klaar voor meer bezoekers? Nu gratis offerte aanvragen